Op pad met een escape schip

Hou je vast, want dit wordt een geweldige ervaring! Jullie gaan namelijk een spannend avontuur tegemoet op een Gieterse fluisterpunter, terwijl jullie de enige echte Rietsnijders Escape box met je meenemen. Samen met een groep van zes tot acht dappere ontdekkingsreizigers ga je proberen het mysterie van de legendarische rietsnijder DirkJan op te lossen. Kunnen jullie de code kraken en dit hersenkrakende raadsel oplossen terwijl jullie genieten van het prachtige uitzicht onderweg? Alleen de tijd zal het leren!

 

Het verhaal van rietsnijder DirkJan begint als volgt:

In het rustieke dorp Giethoorn, waar het riet hoog staat en de lucht gevuld is met het getjilp van vogels, werkt Dirk-Jan als een rietsnijder die zijn hele leven heeft gewijd aan het oogsten van riet. Op een dag ontdekt hij tussen het riet een mysterieuze kist, bedekt met stof en vuil. Ondanks zijn jarenlange inspanningen lukt het hem niet om de kist te openen en de inhoud te ontdekken. Het mysterie van de kist blijft onopgelost en Dirk-Jan is vastbesloten om de waarheid te achterhalen.

En dat is waar jullie in het spel komen. Jullie moeten DirkJan helpen om de kist te openen en het geheim te onthullen. Door middel van het beantwoorden van vragen, het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten, zullen jullie aanwijzingen vinden die nodig zijn om de kist te openen.

Maar wees gewaarschuwd, het zal niet gemakkelijk zijn. De opdrachten zullen steeds uitdagender worden en de aanwijzingen zullen lastiger te vinden zijn. Dus, zijn jullie er klaar voor om het mysterie van de kist te ontrafelen? Zet je schrap en laat het avontuur beginnen!